1-op-1 coaching
Naast onze groepstrajecten is het ook mogelijk om 1-op-1 coaching af te nemen bij een van onze coaches. Afhankelijk van jouw behoefte kijken we dan naar hoeveel sessies jij nodig hebt om een mogelijke volgende stap te nemen. In een gratis kennismakingsgesprek kan je vrijblijvend kennismaken met onze werkwijze en coaches.

Plan een gratis intake gesprek in

Kennismakingsgesprek inplannen

Plan direct een kennismakingsgesprek in. Een van onze coaches neemt dan binnen 5 werkdagen contact met je op.

Hoe ziet een coachtraject eruit?
Ieder coachtraject wordt op maat gemaakt. Samen met de coach wordt je traject samengesteld aan de hand van jouw coachvraag en behoeften. Elke coach heeft een andere achtergrond, aan de hand van hun profielen kan jij een keuze maken welke het beste bij jou past. Wij bieden de mogelijkheid om coachingsgesprekken in te plannen of e-coaching via Skype, Facetime of WhatsApp call.

Met wat voor soort vragen kan je bij ons terecht?
Voor 1 op 1 coaching kan je kiezen als je zelf het tempo wilt bepalen en het fijn vind om persoonlijke begeleiding te krijgen van een coach. Omdat je bij 1 op 1 coaching meer tijd hebt met jouw coach kan je tijdens dit traject meer de diepte in. Wat betreft coachvragen richten we ons nog steeds op jobcoaching:

  • Ik krijg geen energie meer van mijn huidige functie.
  • Ik mis zingeving in mijn werk.
  • Ik wil effectiever zijn en meer impact hebben.
  • Welke functie past bij mij?
  • Hoe herontdek ik de passie in mijn werk?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn carrière?

1. Het kennismakingsgesprek
In een eerste kennismakingsgesprek bespreek je samen met de coach jouw coachvraag. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. In dit gesprek verken je alvast je coachvraag en bespreek je wat de verwachtingen zijn. Ook wordt er in dit gesprek gekeken of er een klik is van beide kanten. Op basis van het kennismakingsgesprek kunnen coach en coachee bepalen of het traject wordt voortgezet.

2. Nastreven gestelde doelen
In het geval dat je het traject in gaat, ga je in 6-8 sessies aan de slag met de gestelde doelen. Eerst maak je samen met de coach helder wat jouw ideale situatie is en in de overige sessies ga je concreet aan de slag met de stappen die nodig zijn om de gewenste situatie te bereiken. Over het algemeen spreek je eens in de 2 à 3 weken af. Dit kan  afhankelijk van de coachvraag afwijken. Naast de caochingsessies gaat de coachee vaak aan de slag met reflectieoefeningen en andere opdrachten ter voorbereiding op de coachingsessies.

3. De evaluatie
Aan het eind van het traject heb je een evaluatiegesprek. In dit gesprek wordt gekeken in hoeverre de voorgenomen doelstellingen zijn behaald en welke vervolgstappen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden of te versterken. In sommige gevallen is het mogelijk om nog een follow-up gesprek in te plannen na een aantal maanden om te bespreken hoe het dan gaat.

Vergoedingen 
Het kan zijn dat je via je werkgever of via een andere instelling recht hebt op een vergoeding. Als je vragen hebt over vergoedingen, kun je altijd contact met ons opnemen.

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als veel effectiever ervaren. Jij staat tenslotte in het middelpunt.

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie. Hierbij is het raadzaam contact op te nemen met de bedrijfsarts.

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Controleer dit goed. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ik vind het belangrijk dat iedereen, ook diegenen die het niet zo breed hebben, van mijn coaching gebruik kan maken. In beperkte mate bied ik jongeren, studenten en minima de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een kortingstarief. Neem hiervoor contact met mij op.

Tarieven 
In het onderstaande overzicht zie je onze tarieven voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ben je niet tevreden over onze coaching, dan bieden wij een niet-goed-geld-terug-garantie voor de eerste 3 gesprekken.

Particulieren coach ik bij voorkeur in mijn eigen coachpraktijk tegen een tarief van €80,- incl. btw. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Het tarief voor organisaties is €80,- excl. btw.

Telefonische intake inplannen
Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op. In dit gesprek bespreken we of coaching iets voor jou is en kijken we hoe we een eventueel traject kunnen vormgeven.